Khairy Writer: JOM JOIN KEMPEN TINGKATKAN JUMLAH FOLLOWERS

You're Welcome

Followers

26 October, 2011

JOM JOIN KEMPEN TINGKATKAN JUMLAH FOLLOWERS


Pagi tadi, rakan-rakan Khairy Writer ada promote sikit pasal kempen ni. Maklumlah, kawan-kawan sama bloggerlah yang banyak bantu writer dalam berblogger ni. So, ape citer yang kongsi nak kongsi kali ni? Kali ni, writer nak kongsi pasal Kempen Tingkatkan jumlah Followers. Kalau dah berblogger ni, confirm kita nakkan ramai orang baca blog kita kan? So, kali ni khairy nak join kempen tu...sebab kita perlu saling tolong-menolong antara satu sama lain kan? Moto khairy "U follow me, i follow back..deal?"
Baiklah, sampai di situ saja daripada Khairy Writer..Salam Sayang daripada writer..shaloom
Untuk maklumat lanjut, klik butang ni FARIS AZIM FOLLOW+

Nota Mintak Pelempang : huhuhu lepas dah berkempen ni agak2 aku boleh tak jadi ADUN dalam dunia blog nih?  

Baiklah, salam sayang daripada saya, Khairy Writer..Selamat Berkempen Faris Azim!!

18 comments:

  1. Khairy Writer nak ucap terima kasih sangat-sangat kepada korang suma...

    ReplyDelete
  2. Terima kasih sebab join. Luangkanlah masa anda pada bila-bila masa untuk follow peserta yang lain di link di bawah. Seterusnya menjayakankan KEMPEN TINGKATKAN JUMLAH FOLLOWERS

    ReplyDelete
  3. sy dtg dri segmen same.. salam pknalan.. jemput2 singgah ye

    ReplyDelete
  4. CUN BLOG!!! DONE FOLLOW U AND DO FOLLOW ME BACK K :) http://nina-wns.blogspot.com/2011/10/nak-tambah-follower-dan-kenalan-lagi.html?showComment=1319687693337#c7319521345973683523

    ReplyDelete
  5. uiksss tuan belog.jom berkempen.:)

    ReplyDelete
  6. salam perkenalan...
    dtg jenguk dan follow sini...=)

    ReplyDelete
  7. follow sini dari segmen yg sama..

    http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

    ReplyDelete
  8. hey miS dtg dri segmen yg sme..mis follow sini..

    http://pyeja-kisahaqu.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html#comments

    ReplyDelete
  9. salam kenal.. dh follow. follow sy blk kalau sudi. :)

    ReplyDelete
  10. hye...ida dr segmen yg sm jg
    dtg n follow cn...naty singgah blog ida ya
    keep in touch ^_^

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum! Tok.. Tok.. Tok..! Ada sape-sape kat dalam?? Eza nak masuk rumah ni…Hehe.. Singgah sini sebagai tetamu.. jempot g blog Eza jugak ekk… ^^
    http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

    ReplyDelete
  12. Hi.. Saya da follow awk..harap dpt follow & like fanpage & blog sy.. Dari kempen yg sama..

    Kalau nk shopping batik online pon bole.Cantik2 tau! :) di www.alkhattabbatik.blogspot.com

    TQ.

    ReplyDelete
  13. hee! belog menarik :)

    datang dari segmen yg sama !. .kalau sudi join belog sye ye :)

    http://afiqahfatinjohnnyorlando89.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

    ReplyDelete
  14. waw...suke kerete tuuuuu! huhu..join me back...thanx!

    ReplyDelete
  15. Salam kenal.. terjah dari segmen yang sama.. :-)

    follow awk :-)

    http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

    ReplyDelete
  16. salam singgah dari segment yang sama:) jum folo2! anyway, nice blog tau=)

    ReplyDelete
  17. Assalamualaikum... & Salam Perkenalan...

    Singgah dari segmen sama...

    Ada masa singgah My Blog... Babat87.blogspot.com...
    Maaf lambat singgah...

    Thanks...

    ReplyDelete

Leave your comment :)

Blogger Widgets