Khairy Writer: Tahniah Kepada Juara AJL ke-26, Hafiz !!

You're Welcome

Followers

30 January, 2012

Tahniah Kepada Juara AJL ke-26, Hafiz !!

Shaloom..

Diam tak diam, sekarang ni dah masuk pengakhir bulan Januari. Begitu juga dengan penantian segelintir peminat artis tanah air di mana malam tadi telah berlansungnya Malam Kemuncak Juara Lagu ke-26. Sebenarnya, Khairy tak minat langsung dengan artis tanah air ni. Tapi, kawan dah ajak untuk temankan tengok AJL. So, tumpang sekaki lah kan?

Kepada juara AJL kali ni, Hafiz. Tahniah diucapkan! Tak sangka artis kelahiran Sarawak ni boleh merangkul anugerah Vokal terbaik dan Juara Keseluruhan. Memang di luar jangkaan. Pakaian Hafiz ni simple..baju round neck + tracksuit cukup nak beat banyak kumpulan lain yang hebat. 



2 comments:

  1. nice ") nice ") like :) like :)

    http://shaberry92.blogspot.com/

    http://sabryoppa.blogspot.com/

    ReplyDelete

Leave your comment :)

Blogger Widgets